Om selskabet

Grønlandsmedicinsk Selskab er et videnskabeligt selskab under Dansk Medicinsk Selskab. Selskabets medlemmer er ikke kun læger, men alle der er aktive og/eller interesserede i sundhedsfaglig forskning i Grønland og andre arktiske regioner.

Selskabets formål er at virke for oplysning og debat om grønlandsmedicinske forhold og at fremme den sundhedsfaglige forskning i Grønland genneminformation, koordinering og rådgivning, eller, som det blev formuleret ved selskabets dannelse d. 4. juni 1970

‘…at fremme den humanbiologiske forskning i Grønland gennem information, koordinering og rådgivning, samt at knytte kontakt til international forskning af tilsvarende art’.

En mere uddybende beskrivelse af selskabets historie og baggrund findes i Grønlandsmedicinsk Selskabs 25-års jubilæumsskrift.

På disse sider kan du orientere dig om selskabets aktiviteter, bestyrelse, medlemsskab, begivenheder, møder m.m. Desuden findes her den mest cool oversigt over arktiske links.

Forslag til ændringer og kommentarer til siden modtages meget gerne af webmaster.

Husk altid at checke mødeoversigten, hvor du finder programmet for selskabets næste møde og nyhedssiden, hvor du finder aktuelle nyheder.